inchide meniul
Descoperă puterea COSMÉTIQUE VÉGÉTALE® - PUTEREA ACTIVILOR VEGETALI

CE ÎȚI PROPUNEM?

Îngrijire și răsfăț zi de zi, în fiecare etapă a vieții tale, pentru că îți oferim soluții pentru toate nevoile tale de frumusețe.
Îți punem la dispoziție peste 700 de produse din toate categoriile: parfumuri, îngrijirea tenului, îngrijirea corpului, machiaj, îngrijirea părului, igienă și protecție solară.
ÎNGRIJIREA TENULUI


La Yves Rocher avem produse de frumusețe și soluții pentru orice tip de ten.  Tenul tău are nevoie de îngrijire personalizată, în funcție de vârstă și particularități.  De peste 50 de ani, laboratoarele noastre au dezvoltat o o gamă completă de produse de îngrijire a tenului, pe bază de ingrediente vegetale active, care răspund tuturor nevoilor tale de frumusețe. Expertiza noastră unică, Cosmétique Végétale® ne permite să oferim pielii îngrijire personalizată, pe bază de formule testate sub control dermatologic.  Fiecare gamă de produse de îngrijire a tenului este concepută pentru a satisface o nevoie specială: îngrijire conform tipului pielii, îngrijirea anti-age, creme de zi și de noapte, demachiante și soluții complementare.


HYDRA VEGETAL

Ten normal și mixt


SENSITIVE VEGETAL

Ten sensibil


SEBO VEGETAL

Ten mixt și gras


PURE SYSTEM

Ten cu tendință acneică


SERUM VEGETAL
RIDES&ECLAT

Apariția primelor riduri


SERUM VEGETAL
RIDES&FERMETE

Ten mai puțin ferm decât înainte


SERUM VEGETAL
RIDES&LIFTING

Ten lipsit de elasticitate, marcat de riduri


ELIXIR 7.9

Ten tern


ANTI AGE GLOBAL

Ten marcat de riduri


RICHE CREME

Ten deshidratat, profund marcat de riduri