inchide meniul
Descoperă puterea COSMÉTIQUE VÉGÉTALE® - PUTEREA ACTIVILOR VEGETALI

CE NE FACE UNICI?

50 de ani de expertiză vegetală de cercetare în domeniul plantelor, pentru a descoperi cei mai puternici activi, ce ne ajută să creăm produse cosmetice eficiente, care vor respecta deopotrivă pielea și planeta. Această relație profundă cu natura ne-a determinat să devenim Creatori de produse cosmetice vegetale.


CE ESTE COSMÉTIQUE VÉGÉTALE®?

Este un know-how unic dezvoltat de fondatorul mărcii, domnul Yves Rocher, încă din 1959, care reproduce mecanismele de viață ale plantelor în formularea produselor cosmetice performante și inovatoare, fapt ce ajută pielea să obțină efecte de: hidratare, nutriție, reparare și reînnoirea celulelor.CUM OBȚINEM EFICACITATEA?

Cei peste 150 de experți ai mărcii au identificat faptul că pielea asimilează complet beneficiile plantelor datorită componentei naturale; Au înțeles de asemenea faptul că a le oferi pielii nu este suficient. Așa încât, cercetătorii Yves Rocher au dezvoltat un întreg proces de extracție, cercetare și formulare a activilor vegetali, proces ce a culminat cu crearea de produse eficiente de îngrijire, datorită capacității lor de a penetra celulele pielii și de a reactiva procesele ei naturale.

CUM ESTE POSIBILĂ O FRUMUSEȚE BAZATĂ PE CONCEPTUL COSMÉTIQUE VÉGÉTALE® ?


O întreagă echipă de experți acționează într-un proces complet, de la conceperea formulei la ambalaje, pentru a asigura îndeplinirea promisiunii: de a avea grijă atât de piele cât și de mediul înconjurător.
Protecția mediului înconjurător este înscrisă în ADN-ul nostru și ne mândrim cu demersurile noastre realizate în acest sens, de peste 50 de ani.În Centrul nostru de Studii în Cercetarea Cosmetică din Franța, experții Yves Rocher combină cunoașterea naturii cu știința pentru a obține produse unice, asimilate în mod natural de piele.Pe câmpurile noastre organice din La Gacilly, Franța, cultivăm, cercetăm, fabricăm și distribuim produsele noastre pentru a garanta calitatea, trasabilitatea și accesibilitatea acestora, în adevăratul sens al Responsabilității Ecologice.
Controlăm toate sectoarele activității noastre ceea ce ne permite să supraveghem și reducem impactul asupra mediului înconjurător în orice moment din ciclul de viață al produselor noastre.
O întreagă echipă de experți acționează într-un proces complet, de la conceperea formulei la ambalaje, pentru a asigura îndeplinirea promisiunii: de a avea grijă de mediu.


Astăzi, brandul Yves Rocher reprezintă: 
Un model unic de business: Botqnistm Cultivator, Producător și Distribuitor
Peste 30,000 milioane de clienți în întreaga lume 
Peste 300,000 milioane de produse distribuite în fiecare an
45 de magazine în cele mai importante centre comeciale din România


ANGAJAMENTELE MĂRCIILEGATE DE NATURĂ


  • Să plantăm 100 de milioane de arbori în întreaga lume, până în 2020
  • Să creăm ambalaje din carton de proveniență controlată și ambalaje cu mai puțin plastic, sau plastic reciclat.
  • Să concepem produse cu formule biodegradabile.
  • Să reducem consumul resurselor neregenerabile.
  • Protecția biodiversității speciilor, cum ar fi fresno din Sicilia, Aloe Vera din Mexic, Untul de Karité Bio din Mali, Monoï din Tahiti si Mangiferina din Madagascar.


LEGATE DE SOCIETATE


  • Am stabilit relații de comerț echitabile cu filierele agricole, ceea ce ne ajută să avem un impact pozitiv asupra comunităților.
  • Promovăm dezvoltărea afacerilor locale.
  • Ne aducem aportul la recunoașterea femeilor care realizează proiecte în favoarea mediului prin intermediul Fundației Terres de femmes.