inchide meniul
Descoperă poveștile de succes ale unor oameni minunați !

Comunitatea de vânzări yves rocher respectă și împărtășește valorile brandului Yves RocherOportunitatea de a face cunoscut cât mai multor persoane valorile Yves Rocher legate de ecologie, slow life, naturalețe

"Nimeni nu poate promite frumusețea, dar eu vreau să ajut femeile să-și conserve frumusețea naturală.” - Yves Rocher.

Odată cu această propoziție, am făcut cunoștință cu brandul Yves Rocher. Plină de curiozitate am pornit în călătoria spre La Gacilly, un orășel cochet și boem, locul de naștere al creatorului brandului. Când am văzut grădina botanică – Herbarium-ul - am înțeles de ce acest brand este iubit de toată lumea. Acolo se plantează cele 7 plante emblematice pe care le regăsim în produsele create cu atâta migală de către specialiști. Plantele vin din Bretania, dar și din alte colțuri ale lumii, iar aici sunt strânse toate pentru ca un om care vizitează grădina să poată vedea ce intră în sticluțele și borcănelele de acasă, care apropo, sunt biodegradabile și create tot de ei, în fabrică, astfel lipsindu-se de intermediari.
Unde aș fi petrecut mai mult timp? În pădurea de bambuși unde-și au cuibul mai multe specii de păsări, întrucât Yves Rocher are un parteneriat cu Bird Protection League - nu se folosesc pesticide sau alte chimicale, permițându-le zburătoarelor să-și stabilească domiciliul aici.
Deși reponsabilitatea socială a devenit o necesitate în zilele noatre, Yves Rocher m-a convins că dincolo de cuvinte și afirmații ei au faptele concrete, plantând peste 50 de milioane de arbori în întreaga lume, iar în 2017 au plantat și în România, unde am participat și eu. Am ajuns la concluzia că Yves Rocher a creat conceptul eco și slow life înainte ca acesta să fie definit.


Tatiana Baltag

Regăsește-ți energia și frumusețea în natură.

Zi de zi ne încântă frumusețea naturii și ne vitalizează forța ei incredibilă de regenerare, energia ei ne încarcă sufletește ca să putem trăi în armonie cu noi înșine și cu tot ceea ce ne înconjoară : oameni, plante, animale, natură. Este curios cum simplitatea poate fi un element atât de important în viețile noastre și ne oferă acea stare de liniște și împlinire. Această încântare o simt eu de fiecare dată când deschid câte un produs Yves Rocher, eu le numesc COMORI, simt mirosul de iarbă crudă, parfumul florilor și, ce este mai important, forța cu care natura mă înviorează. Minunat este că această încântare o pot transmite mai departe persoanelor cu care mă întâlnesc în cadrul atelierelor organizate pe diverse teme: ateliere dedicate copiilor, în cadrul cărora ei înțeleg importanța unui comportament prietenos cu natura și cât de important este să respectăm și să ecologizam locul în care trăim, precum și atelierele dedicate doamnelor încântate de frumusețea naturală obținută prin folosirea cosmeticelor de origine vegetală. Indiferent de vârstă, este important să înțelegem că secretul unei vieți împlinite constă în respectul față de natură și implicarea noastră zilnică pentru păstrarea mediului curat.


Orsolya Sandor


Oportunități de a calatori și cunoaște lucruri noi, oameni noi

Yves Rocher... este suficient să auzi o dată acest nume și mintea iți fuge imediat la acea companie cu produse franțuzești, de calitate și naturale. Nu-i asa că acesta este primul sentiment? Experiența Yves Rocher m-a ajutat să descopăr lucruri valoroase. Este important să ai încredere în tine, să simți că ești frumoasă, că poți să inspiri, că ești capabilă să fii un exemplu. Îmi place să le povestesc experiențele mele celor din jur și să văd cum rămân fascinați. Îmi doresc să devin cea mai buna versiune a mea. Te dezvolți când simți că ești iubit și că iubești, nu doar oameni, ci și lucruri, idei, sentimente, natura și frumusețile ei, iarba verde de sub picioare și aerul curat, plimbările și motivele de a zâmbi. Acum mă văd capabilă să fiu ambitioasă, să mă arunc în competiții, să mă vad în locuri unde înainte nici nu visam…Paris! Dorința ta de a ajunge pe tărâm franțuzesc se poate materializa.
Oameni dragi, fiți deschiși și ambitioși, simțiți viața ca pe o aventură si nu ratați nimic din ce vă oferă! Aveți încredere și fiți voi înșivă!


Beatrice Stoichițoiu


Implicarea în activități de CSR

Dragostea pentru plante mă duce cu gândul la copilărie, atunci când îngrijeam grădina parinților şi recunoșteam florile cu ochii închişi. Mai apoi, tatăl meu mi-a întărit această pasiune – am învăţat să cultiv, să plantez şi să mă ocup şi mai atent de ceea ce avea să devină felul meu de-a fi. Grija pentru natură a căpătat alte proporţii odată cu trecerea anilor. Facultatea de Ecologie a fost pentru mine încă o treaptă în această călătorie minunată. Apoi, ca orice femeie, am descoperit necesitatea folosirii cosmeticelor din ingrediente naturale. Mai departe, în calitate de mamă, aveam să recunosc încă o dată puterea naturii. De-aici şi până la a face parte din echipa Yves Rocher a fost doar un pas. Totul a decurs firesc şi asta pentru că împărtăşeam aceleaşi principii. Complexul vegetal, care stă la baza filosofiei Yves Rocher, m-a cucerit încă de la început. Ingredientele prietenoase cu pielea au devenit nelipsite din rutina noastră de îngrijire zilnică. Apoi, diversitatea produselor, faptul că se pliază pe necesităţile fiecărei persone în parte – a adus un nou plus în viziunea mea despre acest brand franţuzesc. O experienţă cu totul aparte, care mi-a întărit încrederea în această gamă de cosmetice vegetale, a fost vizita “acasă” la Yves Rocher, pe care aş repeta-o oricând şi aş încuraja pe oricine să meargă să vadă de unde porneşte totul. Să faci parte din Familia Yves Rocher este un adevărat privilegiu! Atenţia faţă de client, respectul faţă de mediul înconjurător, surprizele de care m-am bucurat de când sunt client – toate acestea vin să sublinieze profesionalismul la nivel înalt. Nu în ultimul rând, evenimentele pe care le-am organizat cu echipa mea din Constanţa, care au avut un success deosebit, starea de bine şi relaţiile pe termen lung pe care le avem cu clienţii noştri – toate fac parte dintr-un concept unic de viaţă. Cel mai recent eveniment la care am participat a fost Ziua Universală a Iei, acolo unde tradiţia s-a împletit de minune cu natura în Clubul Yves Rocher.


Gabriela Filimon


Lucrul direct cu oamenii, coaching

Iubesc oamenii !

Mă numesc Maria și împreună cu echipa mea promovăm valorile Clubului Yves Rocher.
Reprezint cu mândrie marca numărul 1 la nivel mondial în cosmetica vegetală. Liderii mei sunt încântați că fac parte din marea familie Yves Rocher și împreună dezvoltăm afacerea în regiunea Orhidee.
De peste 20 de ani lucrez direct cu oamenii și a fi un lider bun, apreciat de echipa ta, este o măsură a valorii fiecărui lider în parte. Mă preocupă dezvoltarea personală a oamenilor cu care colaborez și de aceea, ei se străduiesc să răspundă cu rezultate frumoase. Empatia, disponibilitatea, curajul, orientarea spre soluții, consecvența și nivelul ridicat de conștiință sunt câteva din calitățile pe care mă străduiesc să le inspir celor din jurul meu pentru a forma o echipă eficientă. Contactul permanent cu echipa mea de lideri, îmi întărește sentimentul că oamenii apreciază feedback-ul pe care eu îl ofer în timp real.
Fiecare om este important și aici aș menționa că recunoașterea meritelor într-un cadru plăcut face parte din motivarea echipei.
Fii liderul pe care oamenii tăi îl merită!


Maria Martinuș

Am reușit să transmit motivația mea de a avea succes și echipei mele, iar printr-o comunicare strânsă și permanentă reușesc să mențin constant nivelul de motivare oamenilor din echipă. Pasiunea de a crea evenimente de impact, care transmit emoție și perseverența de a le organiza, m-au ajutat să cresc continuu în vânzări. Mă împlinește să am alături o echipă valoroasă de lideri motivați.


Mariana Baciu


A lucra zilnic într-o industrie de beauty- oameni frumoși, produse frumoase

Îmi place foarte mult să promovez Clubul Yves Rocher, care reprezintă mai mult decât brand-ul nostru, reprezintă ideea de comunitate. Comunitate care crește datorită femeilor speciale, care ni s-au alăturat din respect pentru natură și pasiune pentru cosmetice. Chiar dacă au o viață ocupată, mame sau nu, au grijă de ele și de cei apropiați pentru ca aceștia să fie mai sănătoși și mai frumoși. Ceea ce mi se pare deosebit este că aceste femei, care se alătură Clubului, sunt din medii diferite, profesii diferite, au vârste diferite dar împărtășesc aceeași pasiune: frumusețea naturală.
Momentele neprețuite sunt acelea când reîntâlnesc Membre de Club care îmi povestesc cu entuziasm despre produsele pe care le-am recomandat la un eveniment, iar de când le folosesc, au devenit în mod natural ambasadoarele acestor produse minunate. De când fac parte din minunatul nostru Club, am întâlnit femei extraordinare pe care altfel nu aș fi avut ocazia să le cunosc, prietene cu care lucrez zi de zi sau care sunt alături de noi la evenimente. Și astfel sunt recunoscătoare, pentru că viața este mai frumoasă alături de oameni frumoși și speciali care îmi împărtășesc pasiunea pentru Clubul Yves Rocher. Le sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am învățat alături de ei, cât și pentru emoțiile trăite. Vă mulțumesc!


Cristina Vlad

Într-adevăr, pot spune că produsele Yves Rocher sunt create din respect pentru natură și femei, iar acest lucru l-am simțit încă din prima clipă în care am folosit un produs Yves Rocher, mai exact crema pentru hidratare intensă (Hydra Végétal). Este o cremă care într-adevăr a completat exact nevoia mea de atunci: hidratarea. Am fost plăcut surprinsă să descopăr că beneficiile acestei creme veneau de la un extract 100% natural al plantei Edulis. Pot spune că această cremă face exact ceea ce promite : Hidratare continuă 48 de ore. Este o cremă pe care o recomand cu drag tuturor prietenelor mele, atât vara cât și iarna, deoarece tenul nostru trebuie hidratat indiferent de sezon.
Nu mică mi-a fost mirarea să observ că fiecare produs pe care îl achiziționam era, la scurt timp, încercat de mama, sora și prietenele mele, iar părerea lor despre aceste produse era exact ceea ce gândeam și eu: produse naturale, produse pe bază de plante care sunt create din respect pentru femei și natură
Partea interesantă ce face produsele Yves Rocher speciale este dată de procedurile de extracție inovatoare, care fac ca activii să ajungă în componența produselor cosmetice, păstrandu-le integral beneficiile, asigurând astfel eficiența tuturor produselor fie că sunt produse pentru îngrijirea tenului sau produse de make-up. Este felul Yves Rocher de a avea grijă de natură și de noi, femeile.
Având încredere în aceste produse îmi este foarte ușor să le recomand tuturor, știind că întotdeauna recomand ceva bun. Sunt cosmetice pe bază de plante ce ne fac să devenim și să ne simțim mai frumoși în fiecare zi.
Cu o gamă foarte largă de produse, mă declar un client fidel al brandului Yves Rocher. Întradevăr pot spune că produsele Yves Rocher m-au convins că sunt alegerea potrivită pentru mine, dar și pentru cei dragi mie.


Andreea Lupu


Ce am avut de câștigat prin implicarea în Club

Fac parte din acest proiect minunat al Clubului Yves Rocher de la sfârșitul anului 2016 și am început întâi ca Membru de Club apoi am devenit Lider în echipa colegei mele, Doina Udrea. 
A fost o provocare pentru mine. Pe de o parte mi-a fost ușor deoarece sunt client Yves Rocher de foarte mulți ani, pe de altă parte recunosc că am avut mari emoții, deoarece am trei copii de vârste apropiate și alesesem să rămân acasă alături de ei. Dar, pentru că sunt o fire competitivă și ambitioasă, am pornit cu încredere în acest proiect
Rezultatele au venit repede, la șase luni din momentul în care am devenit Lider am ajuns Sales Manager. A fost interesant să îmi găsesc echilibrul și să pot jongla între copii și job, să trec de la rolul de mama full-time la cel de manager. 
Consider că dacă îți dorești cu adevarat să reușești asa se și întâmplă. Și mai cred cu tărie că cel mai important lucru este să îți placă și să crezi în ceea ce faci.


Mădalina Ilie

Sunt Doru Someșan, Sales Manager, am 42 de ani și sunt din Bistrița.
Povestea mea la Yves Rocher a început cu mult înainte de a fi Sales Manager în această comunitate frumoasă. Eram client online, iar în Club am intrat în Decembrie 2016, ceea ce mi-a produs o mare bucurie. Am simțit că nu sunt singur, că fac parte dintr-o comunitate deschisă, constructivă de la care am avut și am de învățat. Investești în oameni, în frumusețe, în valori în care eu ma regăsesc. În comunitatea YR am trăit emoții pe care nu cred ca le-aș fi trăit în altă parte
Consider că experiența Yves Rocher a dus la dezvoltarea mea personală. Chiar și cele mai mici detalii, care m-au scos din confortul meu, au contribuit pas cu pas la evoluția mea. Cel mai mult a contat deschiderea, pasiunea și plăcerea de a lucra într-o echipă și o companie cu valori înalte.
Sper ca emoțiile și experiențele în această echipă să continue, să le pot transmite mai departe comunității din care fac parte. 
Mulțumesc pentru șansa care mi s-a acordat !


Doru Someșan